PARTIZAN

V široki paleti izdelkov lahko izbirate med analognimi AHD ali IP sistemi varovanja, kot tudi sodobnimi IP izdelki, ki delujejo v omrežju Wi-Fi. Z odločitvijo za nakup izdelkov blagovne znamke Partizan boste, poleg kvalitetnega izdelka za privlačno ceno, prejeli še navodila in brezplačno programsko opremo za nadzor izdelkov.

Vse video nadzorne kamere je možno povezati v omrežje in jih upravljati na operacijskih sistemih Windows, Mac in Linux vašega osebnega računalnika, prenosnika.

Kamere brez težav lahko spremljate tudi na tablici in mobilnem telefonu. Za to poskrbijo prilagojeni programi blagovne znamke Partizan, ki jih brezplačno namestite na svojo napravo v trgovini.

S to rešitvijo boste lahko svoje video nadzorne kamere videli »na daljavo«, tudi če boste na mestu kjer ni Wi-Fi omrežja. Aplikacije blagovne znamke Partizan delujejo tudi s prenosom podatkov na vaši napravi prek omrežja 3G in 4G, tako da za dostop do vaših kamer »ni ovir«.

Nadzorne kamere blagovne znamke Partizan je, poleg napajanja s pomočjo električnega adapterja, možno napajati prek POE priključka (Power over ethernet), kar pomeni, da za delovanje kamere potrebno napeljati UTP kabel ustrezne kategorije in po enem kablu kamera prejme napajanje in prenaša podatke do snemalnika ali routerja. S tem se poenostavi nadležno napeljevanje električnih in podatkovnih kablov, POE je tako prava rešitev.

 

Katalog izdelkov Partizan Katalog Wi-Fi kamer in setov Partizan Software Navodila

 

Za vsa dodatna vprašanja, cene in ponudbe smo vam vedno na voljo.

031 360 770 ali info@racunalniska-urgenca.si