Be Prepared, Be Reolink

Reolink je začel delovati leta 2009 in vse od takrat smo predani ustvarjanju najboljših varnostnih izdelkov za potrošnike in lastnike podjetij. Naš prvi izdelek je bil predstavljen julija 2009 in je prejel odlične ocene strank, ki so občutljive na kakovost in storitev. Do sedaj je Reolink pomagal več sto tisoč ljudem z vsega sveta.

Leta smo iskali popoln način, da bo vaš dom in pisarna bolj varna in udobna. In z velikim trudom se pred vašimi očmi odpre 5 proizvodnih linij z zrelo tehnologijo:

Brezžične varnostne kamere: Brez žic in kablov 100-odstotno brezžične varnostne kamere z baterijskim napajanjem ponujajo prilagodljivo namestitev. Postavite ga lahko kamor koli v zaprtih prostorih ali namestite na prostem. Izberete lahko baterijske WiFi kamere ali baterijske 4G kamere.


Notranje kamere za pametni dom: 355° panorama in 105° nagib za vsak kot v vašem domu – brez mrtvih kotov za 24/7 nadzor. Vsebuje 4 MP super HD, dvopasovni WiFi, dvosmerni zvok in več.
Sistemi varnostnih kamer: WiFi ali PoE nadzorni video sistemi, ki nudijo 24/7 spremljanje in neprekinjeno snemanje. Podpirajo celo snemanje in nadzor ves dan in noč brez dostopa do omrežja vašega usmerjevalnika.


WiFi/PoE kamere in NVR-ji: S 4MP/5MP super HD visoko ločljivostjo WiFi/PoE kamere skrbijo za tisto, kar vas najbolj zanima. Omrežni video snemalnik (NVR) odlično deluje z vsemi temi kamerami za shranjevanje videa.


Ponujamo tudi dodatke za te kamere, ki se dobro prilegajo vaši namestitvi in ​​okolju.

 

Za vsa dodatna vprašanja, cene in ponudbe smo vam vedno na voljo.

031 360 770 ali info@racunalniska-urgenca.si